• Bookaweb: Najbolja platforma za oglašavanje apartmana u Zrenjaninu

  U poslednje vreme, širom Srbije javila se sve veća potreba za takozvanim stanovima na dan. Uprkos onome što samo ime sugeriše, stan na dan ne mora se zakupiti samo na jedan dan, već se odnosi na svako kratkoročno iznajmljivanje ili izdavanje privatnih apartmana i soba. Sa idejom da unapredi i poboljša ovaj tip oglašavanja i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Bookaweb: Najbolja platforma za oglašavanje apartmana u Zrenjaninu

  U poslednje vreme, širom Srbije javila se sve veća potreba za takozvanim stanovima na dan. Uprkos onome što samo ime sugeriše, stan na dan ne mora se zakupiti samo na jedan dan, već se odnosi na svako kratkoročno iznajmljivanje ili izdavanje privatnih apartmana i soba. Sa idejom da unapredi i poboljša ovaj tip oglašavanja i iznajmljivanja smeštaja, nastala je platforma Bookaweb. Već duže vreme veliki broj apartmana u gradovima na čitavoj teritoriji Srbije priključuje se i oglašava na ovoj platformi. Sada je ona konačno stigla i u Zrenjanin.

   

  Šta je Bookaweb?

   

  Bookaweb je platforma nastala sa idejom da putovanje kroz Srbiju učini nezaboravnim, ali organizaciju puta jednostavnom i prijatnom. Bookaweb je zamišljena kao velika mreža apartmana rasprostranjenih širom Srbije. Ona će turistima olakšati potragu za smeštajem, a vlasnicima stanova omogućiti da lako dođu do zainteresovanih lica.

   

  Ukoliko ste zainteresovani za iznajmljivanje vašeg stana, apartmana ili kuće, a imate problem da stupite u kontakt sa zainteresovanim zakupcima, onda je Bookaweb idealno rešenje za vas. Reklamiranje apartmana na posećenom sajtu izložiće prostor koji izdajete velikom broju ljudi. Samim tim će dovesti do većeg broja potencijalnih zainteresovanih osoba. Proces podnošenja zahteva za reklamiranje apartmana na sajtu veoma je brz i jednostavan, te ne zahteva veliki trud ili komplikovanu papirologiju. Dovoljno je stupiti u kontakt putem telefona ili mejla istaknutog na sajtu. Nakon kratkog dogovora, vaš apartman biće izložen na platformi, što će mu doneti znatno veći publicitet.

   

  Prednosti Bookaweb apartmana

   

  Ranije je u Srbiji stanove bilo moguće zakupiti samo dugoročno, na mesečnom ili godišnjem nivou. Na sreću, širom zemlje se odnedavno pojavio i razvio fenomen koji je turistima, ali i svima drugima kojima je stan potreban, znatno olakšao život. Platforma Bookaweb uspela je da učini ovaj proces potrage i iznajmljivanja apartmana još jednostavnijim.

   

  Ovakav tip smeštaja dosta je komforniji, ali i jeftiniji od tradicionalnog iznajmljivanja hotelskih soba. Tokom vrhunca sezone slobodan hotelski smeštaj je često teško i naći, a kada dođete do njega, cene su dosta nepristupačne. Osim cena privatnih apartmana koje su prilagođene svačijem budžetu, ovaj tip smeštaja obećava i mnoge druge pogodnosti, poput veće privatnosti i zagarantovane diskrecije.

   

  Apartmani su rasprostranjeni širom svih većih gradova i turističkih destinacija Srbije. Za razliku od hotela, oni nisu vezani samo za uži centar grada. To znači da sami možete da izaberete jednu od mnogobrojnih lokacija koja vam najviše odgovara. Ne morate biti limitirani pozicijom hotela, već se možete odlučiti za mesto koje se nalazi odmah pored turističke atrakcije koja vas najviše zanima ili kraj poslovnog mesta na koje idete. Možete sami izabrati opštinu, pa čak i samu ulicu u kojoj želite da odsednete.

   

  zrenjanin
  Foto: Nikola Ozimković

   

  Apartmani Zrenjanin

   

  Apartmani Zrenjanin rasprostranjeni su na čitavoj teritoriji grada i nude raznovrstan, bogat izbor smeštajnih jedinica prilagođenih različitim tipovima turista i njihovim budžetima. Zrenjanin je sve popularnija turistička destinacija, pa su i apartmani u ovom gradu sve više traženi. Poznat je kao mesto bogate kulture i zanimljive mešavine tradicija, dom je nekih od najlepših arhitektonskih bisera u zemlji i sve popularnijeg kupališta Peskara, a ima i privilegiju da se u njegovoj blizini nalaze neki od najlepših rezervata prirode u Srbiji. Atrakcije poput divnog dvorca Kaštel Ečka, arhitektonskih lepotica kao što je Gradska kuća i čuvene Carske bare u Zrenjanin dovode sve više turista. Ono što je neophodno da bi ovaj grad postao savršena turistička destinacija je i veliki broj smeštaja koji će pratiti njegovu turističku ponudu.

   

  Ukoliko već izdajete apartman u Zrenjaninu ili tek planirate da počnete da se bavite ovim biznisom, možete se priključiti širokoj mreži Bookaweb apartmana i postati deo tima koji radi na tome da grad pretvori u jednu od najposećenijih turističkih destinacija Vojvodine. Ako, s druge strane, putujete u Zrenjanin i želite da turistički ili poslovno posetite ovaj divni grad, savršen apartman za vaš ukus takođe možete pronaći na Bookaweb platformi.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  „Za sva dodatna pitanja uvek nas možete kontaktirati i posetiti naš sajt. Uverite se i sami zašto je Bookaweb postao jedna od najpopularnijih platformi za putovanja i iznajmljivanje apartmana u Srbiji. Otkrijte mnoge korisne savete i informacije na Bookaweb blogu, isplanirajte idealno putovanje i uživajte u komfornom odmoru“, poručuje Bookaweb tim.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing