• Benzinska pumpa „Pan gas“ u novu godinu ulazi u novom ruhu!

  Zrenjaninsko preduzeće „Pan gas“ na najlepši mogući način, a na zadovoljstvo svojih korisnika, završava 2020. godinu. Naime, „Pan gas“ je u potpuno novom ruhu, jer je sa radom počeo dograđeni deo benzinske pumpe.   „Potrebe i zadovoljstvo naših potrošača uvek su nam na prvom mestu. Zato smo i krenuli u ovu, za nas veliku investiciju, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Benzinska pumpa „Pan gas“ u novu godinu ulazi u novom ruhu!

  Zrenjaninsko preduzeće „Pan gas“ na najlepši mogući način, a na zadovoljstvo svojih korisnika, završava 2020. godinu. Naime, „Pan gas“ je u potpuno novom ruhu, jer je sa radom počeo dograđeni deo benzinske pumpe.

   

  „Potrebe i zadovoljstvo naših potrošača uvek su nam na prvom mestu. Zato smo i krenuli u ovu, za nas veliku investiciju, kako bismo potrošačima na našoj pumpi pružili uslugu na najvišem nivou. Prednosti za vozače su značajne. Velika vozila od sada bez problema mogu da priđu pumpnim automatima. Za velika vozila instalirani su automati sa povećanim protokom, što omogućuje brže sipanje goriva“, kažu u „Pan gasu“.

   

  A za sve vozače još jedna važna informacija. Ponuda na pumpi je obogaćena sa još dva goriva. Od sada ovde možete naći i aditivirani evro dizel i evro bezolovni motorni benzin od 100 oktana. Tako da vozači od sada na pumpi „Pan gas“ u ponudi imaju sva potrebna goriva.

   

  pan gas

   

  „Kvalitet bez kompromisa je nešto što definiše našu poslovnu politiku. Poslovnu politiku definisali smo još 2005. godine, kada smo osnovani, i ne menjamo je, jer su nam potrebe i želje naših potrošača uvek na prvom mestu“, navode u ovom preduzeću.

   

  I, naravno, u ponudi se može naći i puno potrepština bez kojih se vožnja ne može zamisliti.

   

  „Pan gas“ se nalazi u Zrenjaninu, u ulici 7. jula 22. Potrošačima je dostupan 24 sata 7 dana u nedelji.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing