• Banjalučki ćevap: Šalteri sva tri objekta u gradu rade od ujutru do uveče

  Uvek je pravo vreme za dobar zalogaj. Za ukusne, tople zalogaje, koji daju snagu, vraćaju raspoloženje, a nekad pružaju i utehu, pobrinuo se „Banjalučki ćevap“ iz Zrenjanina.   Nema razloga da sebi ne priuštite veliko i slasno zadovoljstvo. Jer, šalteri sva tri objekta „Banjalučkog ćevapa“ rade svakog dana, i to od 6 sati ujutru do […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Banjalučki ćevap: Šalteri sva tri objekta u gradu rade od ujutru do uveče

  Uvek je pravo vreme za dobar zalogaj. Za ukusne, tople zalogaje, koji daju snagu, vraćaju raspoloženje, a nekad pružaju i utehu, pobrinuo se „Banjalučki ćevap“ iz Zrenjanina.

   

  Nema razloga da sebi ne priuštite veliko i slasno zadovoljstvo. Jer, šalteri sva tri objekta „Banjalučkog ćevapa“ rade svakog dana, i to od 6 sati ujutru do 21 sat uveče.

   

  Prošetajte do vašeg omiljenog roštilj majstora, taman da ogladnite i da vam roštilj prija još više. Ili, poručite roštilj koji će u najkraćem roku, dok se još „puši“, stići na vašu kućnu adresu, i to od 8 ujutru do 3 sata posle ponoći.

   

  „Banjalučki ćevap“ na tri adrese

   

  Prvi objekat „Banjalučkog ćevapa“ se nalazi na uglu ulice Cara Dušana i magistrale, a broj za porudžbine je 063 537 600.

   

  Drugi je na uglu ulica Koste Abraševića i Stražilovske, na Bagljašu, preko puta prodavnice PerSu. Tu je telefon za porudžbine 063 510 265.

   

  Na Lesnini, u ulici Marka Oreškovića bb, porudžbina je moguća pozivanjem broja 063 539 600.

   

  Podsećamo vas i da „Banjalučki ćevap“ za svaki dan u nedelji organizuje posebnu akciju.

   

  Ponedeljkom su na akciji grande kobasica, ražnjići i bela vešalica, utorkom ćevapi, a sredom punjena pljeskavica.

   

  Četvrtkom su na akciji gurmanska pljeskavica i pileće belo meso, petkom pljeskavica, subotom roštiljska kobasica, a nedeljom pileći batak i, jer je to dan za porodicu, mešano meso.

   

  I sve to je pripremljeno na jedinstven način, na koji to radi „Banjalučki ćevap“.

   

  Vaše je samo da izaberete, što, priznajemo, nije lako.

   

  A kad izaberete, vaš omiljeni roštilj možete da preuzmete na šalterima koji rade od 6 do 21 sat, ili da pozovete telefonom od 8 časova ujutru do 3 sata posle ponoći da bi vam roštilj stigao na kućnu adresu.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing