• AVIA je uskoro ponovo u Zrenjaninu, na dobro poznatoj adresi!

  Pan Gas Zrenjanin i AVIA u saradnji nastavljaju put unapređenja poslovanja pod okriljem brenda švajcarskog porekla AVIA.   „Ponosni smo i na činjenicu da se AVIA kvalitet, u društvu odličnog partnera, ponovo vraća u Zrenjanin i među Zrenjanince“, kažu u ovoj kompaniji.   PROČITAJTE JOŠ: PRIMAmljiva AKCIJA u “Ogrevu” koja traje do 28. februara!   […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  AVIA je uskoro ponovo u Zrenjaninu, na dobro poznatoj adresi!

  Pan Gas Zrenjanin i AVIA u saradnji nastavljaju put unapređenja poslovanja pod okriljem brenda švajcarskog porekla AVIA.

   

  „Ponosni smo i na činjenicu da se AVIA kvalitet, u društvu odličnog partnera, ponovo vraća u Zrenjanin i među Zrenjanince“, kažu u ovoj kompaniji.

   

  PROČITAJTE JOŠ: PRIMAmljiva AKCIJA u “Ogrevu” koja traje do 28. februara!

   

  Na dobro poznatoj adresi u Zrenjaninu, 7. jula broj 22, uskoro vas očekuje osvežena AVIA benzinska stanica koja nastavlja sa negovanjem vrednosti po kojima su Pan Gas i ova stanica prepoznati. To su kvalitet goriva bez kompromisa, izvrsna usluga i poznato osoblje, kao i brza isporuka gasa.

   

  Radun AVIA doo je deo AVIA familije koja broji preko 3.000 benzinskih stanica u 15 zemalja Evrope. U Srbiji, brend AVIA već 30 godina prepoznaju hiljade i hiljade kupaca i dobavljača sa kojima kompanija u kontinuitetu uspešno sarađuje, na obostrano zadovoljstvo.

   

  AVIA maloprodajna mreža zajedno sa Pan Gasom sada broji 23 benzinske stanice širom Srbije. Sa franšizerima ukupno – 28.

   

  Zahvaljujući saradnji Pan Gasa i AVIA-e, vozači će dobiti mesto na kom će moći da se snabdeju najkvalitetnijim gorivima. To je mesto na kom će biti usluženi na najprofesionalnijem nivou.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Racionalnost u poslovanju, korektnost, kreativnost i fleksibilnost, a kvalitet na prvom mestu, odlike su AVIA-e koje su prepoznale hiljade i hiljade vozača.

   

  Uskoro će tu privilegiju opet imati i Zrenjanin.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 2

  1. Zrenjanin već dugo ima Avia benzinsku stanicu koja se nalazi u naselju Bagljaš, kada se ide prema žel stanici i bolnici.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing