• Aurora Vita spremila iznenađenje svojim korisnicima na Međunarodni dan starijih osoba

  Prvog dana oktobra ceo svet obeležava Međunarodni dan starijih osoba. To je prilika da se podsetimo da su starije osobe punopravni članovi svake zajednice, da oni imaju svoje potrebe, želje, nadanja, da imaju svoja prava i, na kraju, da ćemo jednom i mi ostariti.   Stari nisu bezimeni, to su naše bake i deke, to […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Aurora Vita spremila iznenađenje svojim korisnicima na Međunarodni dan starijih osoba

  Prvog dana oktobra ceo svet obeležava Međunarodni dan starijih osoba. To je prilika da se podsetimo da su starije osobe punopravni članovi svake zajednice, da oni imaju svoje potrebe, želje, nadanja, da imaju svoja prava i, na kraju, da ćemo jednom i mi ostariti.

   

  Stari nisu bezimeni, to su naše bake i deke, to su naši roditelji, naši ujaci i tetke, naše komšije. To su naše učiteljice, naši instruktori vožnje, naši pedijatri, naše vaspitačice. Neko ko je o nama brinuo, ko je za nas radio, stvarao, živeo i, onda, jednom ostario.

   

  U ustanovi Aurora Vita, koja je prva licencirana ustanova socijalne zaštite za pružanje usluga pomoći u kući odraslim i starim licima u Zrenjaninu, o svojim starijim korisnicima se brinu svakog dana. Ipak, trude se da ovaj dan, koji ceo svet obeležava, svojim korisnicima učine drugačijim i posebnim.

   

  „Našim korisnicima, koji to mogu, ovaj dan smo učinili posebnim tako što smo ih poveli tamo gde su poželeli – u pozorište, u park, u posebnu šetnju. One koji zbog godina ili svog fizičkog stanja to ne mogu, obradovali smo poklonima. Starijim osobama ovakvi gestovi mnogo znače. Njima je važno da ih se neko seti, da im neko pokloni pažnju“, kažu u ustanovi Aurora Vita.

   

  međunarodni dan starijih osoba

   

  Tim ustanove Aurora Vita dostupan 24 sata

   

  Stručnjaci navode da poodmaklo životno doba određuju biologija i sociologija. Biologija su starost i slabost, i protiv toga se ne može.

   

  Sociologija su samoća i suvišnost. Tu se može pomoći. Bar na ovaj dan učinimo da se starije osobe u našem okruženju ne osećaju suvišnim i usamljenim.

   

  „Mi se trudimo, svojim profesionalizmom i senzibilisanošću, da starim osobama pokažemo da imaju svoje mesto na ovoj planeti, koje su i te kako zaslužili, i to činimo svakog dana. Ipak, ovaj dan je i za naše korisnike i za nas jedan lep dan, kog slavimo, kao što slavimo i pozne godine“, ističu u ustanovi Aurora Vita.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Svojim korisnicima tim ustanove Aurora Vita dostupan je 24 sata, svih sedam dana u nedelji. Tim u kom važno mesto ima i psiholog, pruža stručne i kvalifikovane usluge onima kojima su one najpotrebnije, bilo da su u pitanju deca, odrasle ili stare osobe.

   

  Ustanova se nalazi u Ulici Vojvode Petra Bojovića 35, a broj telefona je 069 201 48 04.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing