• AS taksi uvodi novine u poslovanju i zadržava ono što je dobro i provereno

  Šta je to što AS taksi izdvaja i preporučuje kao pouzdanog i profesionalnog partnera građanima? Odgovor je jednostavan: ljudi, vozila i odnos prema putnicima. Putnici vide jedan deo, a celokupnu sliku vidi i kreira menadžment.   – Kada smo planirali ovu 2021. godinu na umu smo imali da našim putnicima treba da pružimo nešto novo. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  AS taksi uvodi novine u poslovanju i zadržava ono što je dobro i provereno

  Šta je to što AS taksi izdvaja i preporučuje kao pouzdanog i profesionalnog partnera građanima? Odgovor je jednostavan: ljudi, vozila i odnos prema putnicima. Putnici vide jedan deo, a celokupnu sliku vidi i kreira menadžment.

   

  – Kada smo planirali ovu 2021. godinu na umu smo imali da našim putnicima treba da pružimo nešto novo. Ali, i svakako da zadržimo ono po čemu nas prepoznaju i po čemu smo najbolji – rekao je za portal zrenjaninski.com direktor AS taksija Brano Backović.

   

  Novine su brendiranje vozila i unapređenje servisa. A po onoj staroj izreci da ono što je dobro ne treba menjati, AS taksi je zadržao sve po čemu ga putnici prepoznaju.

   

  – To su, pre svega, profesionalizam, bezbednost i sigurnost, ljubaznost i predusretljivost, brzina koja podrazumeva maksimalnu brigu o našim putnicima, ali i o svim ostalim učesnicima u saobraćaju. To su proverene vrednosti kojih ćemo se držati i u ovoj godini – navodi Backović.

   

  Dobar brend čine dobri ljudi

   

  A dobar brend čine i dobri ljudi. U AS taksiju ih je mnogo, a za portal zrenjaninski.com govorilo je nekoliko taksi vozača. Neki su u ovom udruženju praktično od prvog dana.

   

  Jedan od doajena je Dragan Kljajić, koji je član ovog zrenjaninskog udruženja skoro od samog osnivanja.

   

  – Putnicima smo često i lekari i psihoterapeuti, i jedino društvo tog dana, ali ono što se kaže u vozilu, u vozilu i ostaje – rekao nam je Dragan.

   

  Perica Stojanović je član zrenjaninskog udruženja AS taksi od 2013. godine.

   

  – To što sam i dalje tu samo govori da se moje udruženje brine o svojim članovima jednako dobro kao što se brine i o svojim putnicima – kaže Perica.

   

  I Dejan Milenković je sa AS taksijem skoro od samo početka. Svaki svoj posao, a imao ih je mnogo, Dejan je shvatao odgovorno.

   

  – Mi smo deo javnog prevoza i naša je odgovornost ogromna. Naše putnike treba da prevezemo bezbedno u najkraćem mogućem roku. Mi moramo našim putnicima da budemo dobri i pouzdani partneri, a oni treba da znaju da su sa nama sigurni i bezbedni. Takođe, moramo da budemo tačni, odgovorni, ljubazni, ali i diskretni. Naše udruženje se trudi da kvalitet drži na visokom nivou i da ga unapređuje. Zrenjaninci treba da budu sigurni da će, ukoliko pozovu 023 611 111 ili 023 511 111, dobiti ono što zaslužuju – ističe Dejan.

   

  U ovu godinu ušli hrabro i sigurno

   

  Nenad Subotić je vozač AS taksija poslednjih godinu i po dana. Nenad je zrenjaninski zet, jer ga je u ovaj grad dovela ljubav: njegova supruga Biljana je Zrenjaninka. I takođe, zaposlena je kao vozač u AS taksiju.

   

  – Od kada sam došao u Zrenjanin, ja sam se preporodio. Pre svega zato što mi je tu supruga, a zatim i što sam našao posao svojih snova, a onda i poslodavca svojih snova – rekao je Nenad Subotić.

   

  U ovu godinu AS taksi je ušao hrabro, siguran u svoje najveće kvalitete: profesionalce za volanom, visoke standarde u odnosu prema putnicima i brendirana i samim tim prepoznatljiva vozila.

   

  A Zrenjaninci znaju da sve to mogu dobiti samo jednim pozivom na dobro poznate brojeve telefona 023 611 111 i 023 511 111.

   

  Pratite AS taksi i na Fejsbuku.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing