• AS taksi slavi osmi rođendan, tim povodom predstavljen promo film (Video)

  AS taksi iz Zrenjanina će uskoro proslaviti osmi rođendan. U susret lepoj godišnjici uspešnog poslovanja i liderstva u oblasti pružanja taksi usluga, menadžment AS taksija kratkim promo filmom podsetio se početaka, godina koje su obeležile rast udruženja i razvoja u svakom smislu.   Ovom prezentacijom AS taksi se zahvalio Zrenjanincima, među kojima je veoma malo […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  AS taksi slavi osmi rođendan, tim povodom predstavljen promo film (Video)

  AS taksi iz Zrenjanina će uskoro proslaviti osmi rođendan. U susret lepoj godišnjici uspešnog poslovanja i liderstva u oblasti pružanja taksi usluga, menadžment AS taksija kratkim promo filmom podsetio se početaka, godina koje su obeležile rast udruženja i razvoja u svakom smislu.

   

  Ovom prezentacijom AS taksi se zahvalio Zrenjanincima, među kojima je veoma malo onih koji do sada nisu koristili usluge AS taksija.

   

  Tek za podsećanje, AS taksi je formiran na Spasovdan 2013. godine. Pred desetak vozača, na čelu sa direktorom Branom Backovićem, nije bio lak zadatak – pridobiti poverenje Zrenjaninaca i pozicionirati se na tržištu.

   

  Već 2014. AS taksi zauzima lidersku poziciju po broju poziva. Godinu dana kasnije udruženje, kao ozbiljan igrač na terenu, uniformiše vozni park.

   

  Ulaže se, kako u vozila i vozače, tako i u razvoj dispečerskog centra, koji je žila kucavica funkcionisanja. Jer, od veze između putnika i vozača zavisi brzina, kvalitet i bezbednost usluge.

   

  Kontinuiranim ulaganjem u najsavremeniju tehnologiju, u AS taksiju prate želje i potrebe svojih putnika, ali i vode računa o svojim zaposlenima.

   

  AS taksi je postao lider u pružanju taksi usluga

   

  A koliko je AS taksi primamljiv za kreativne, slobodoumne ljude svih profesija, govori i to da je promo film uradio član udruženja Vlada Aleksić.

   

  Vlada, koji je po zanimanju geometar, zaslužan je za najveći broj skica i shema gradskih ulica. Bez njih, posao bi Vladinim kolegama bio mnogo teži, ako ne i nemoguć. Brojni taksisti su radili i još uvek rade zahvaljujući Vladinim mapama.

   

  Osmi rođendan AS taksi čeka sa savremenim dispečerskim centrom, profesionalnim i odgovornim vozačima, brendiranim vozilima i menadžmentom kojem su sve ove stavke jednako važne. Kao što mu je na prvom mestu zadovoljstvo putnika.

   

  Pratite AS taksi i na Fejsbuku.

   

  Podsećamo, brojevi telefona AS taksija su 023 511 111 i 023 611 111.

   

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing