• Anti-ageing fitness i trambolina fitness: Nešto potpuno novo u Zrenjaninu!

  Samo nekoliko dana deli nas od otvaranja Body Space studija, nečeg potpuno novog i drugačijeg u našem gradu! Šta vas sve očekuje tamo, uverićete se i sami na licu mesta. Mi danas za vas izdvajamo anti-ageing fitness i trambolina fitness.   Anti-ageing fitness su pažljivo osmišljeni treninzi za dame srednjih godina, koje žele da vežbanjem […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Anti-ageing fitness i trambolina fitness: Nešto potpuno novo u Zrenjaninu!

  Samo nekoliko dana deli nas od otvaranja Body Space studija, nečeg potpuno novog i drugačijeg u našem gradu! Šta vas sve očekuje tamo, uverićete se i sami na licu mesta. Mi danas za vas izdvajamo anti-ageing fitness i trambolina fitness.

   

  Anti-ageing fitness su pažljivo osmišljeni treninzi za dame srednjih godina, koje žele da vežbanjem postignu što bolju formu, uspore proces starenja, zategnu se, ubrzaju metabolizam i dobiju vretenaste mišiće.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Dan žena u Zrenjaninu: Nezaboravna večera za dvoje uz muzički program

   

  „Treba da znate da ćemo u Body Space studiju raditi vežbe lica za koje je dokazano da podižu tonus mišića i imaju veći i dugotrajniji efekat od botoksa! Treninzi su koncipirani tako da se radi na nezi tela i izgledu, a rezultati ne izostaju. Sa vama neće raditi običan trener. Radiće trener koji je tu da vas motiviše i da konstantno bude uz vas. Polaznici će biti ubačeni u Viber grupu gde će, zajedno sa trenerom, moći da se međusobno podržavaju i motivišu“, kažu u novom zrenjaninskom studiju.

   

  Zakažite anti-ageing trening na telefon 060 600 17 05. Prvi trening je BESPLATAN.

   

  Sjajan način za jak kardio trening

   

  Trambolina fitness je sjajan način za jak kardio trening, za vreme kog ćete izgubiti fantastičnih 600 kalorija. Studije su pokazale da 20 minuta skakanja na trambolini sagoreva više kalorija nego trčanje deset kilometara na sat za isti vremenski period.

   

  Dokazano je i da skakanje na trambolini reguliše metabolizam, pojačava snagu, podstiče cirkulaciju i rad limfnog sistema koji je zadužen za izbacivanje toksina iz organizma.

   

  Uz to, skakanje na trambolini će prijati čak i onima koji imaju probleme sa zglobovima, budući da trambolina „upija“ sav pritisak.

   

  „Naravno, nikako ne smemo da zaboravimo ni uticaj ovakvog treninga na psihu. Garantujemo da ćete se osetiti neverovatno dobro skačući i oslobađajući se nakupljene negativne energije. Ukoliko želite da smršate, poboljšate svoju fizičku formu i zategnete se, trambolina fitnes je odličan izbor za vas! Uz vežbanje ravnoteže, treninzi na trambolini će vam biti izuzetno zanimljivi. Uz dobru muziku i ritam, vežbe se izvode na fitnes trambolini, gde ćete se napuniti neverovatnom energijom i steći najbolji mogući rezultat“, kažu u Body Space studiju.

   

  Treninzi počinju 13. marta, u fenomenalnom Body Space studiju. On se nalazi u novoj zgradi Intergradnje (bivši GIK „Banat“), na 4. julu.

   

  Zakažite svoj trambolina trening na broj telefona 064 13 00 422. Prvi trening je BESPLATAN.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing