• Ako tražite kvalitetan alat i potrošni materijal „Šipoš“ je prava adresa

  Neki poslovi ne trpe odlaganje. Ima, pak, onih poslova koji se bolje i lakše rade kada je lepo vreme.   I za jedne i za druge poslove najvažnije je imati dobar alat i snabdeti se kvalitetinim potrošnim materijalima.   Prava adresa da se snabdete svim onim što vam je potrebno za radove na i u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ako tražite kvalitetan alat i potrošni materijal „Šipoš“ je prava adresa

  Neki poslovi ne trpe odlaganje. Ima, pak, onih poslova koji se bolje i lakše rade kada je lepo vreme.

   

  I za jedne i za druge poslove najvažnije je imati dobar alat i snabdeti se kvalitetinim potrošnim materijalima.

   

  Prava adresa da se snabdete svim onim što vam je potrebno za radove na i u kući, u dvorištu ili vrtu, jesu prodavnice renomirane zrenjaninske firme „Šipoš“.

   

  – U našim prodavnicama imamo veliki izbor potrošnog materijala kao što su burgije, listovi za ubodne testere, klamerice – ističe Robert Šipoš. – Iz zaista velike ponude izdvojio bih za ovaj put veliki izbor brava i cilindara, kvaka, šarki, okova za vrata. Imamo i veliki izbor tipli, šrafova… Jednom rečju, kod nas se mušterije mogu snabdeti alatom, priborom i potrošnim materijalom za razne vrste radova.

   

  Specijalizovane prodavnice „Šipoš“ u Zrenjaninu uspešno posluju već više od tri decenije.

   

  – Ono što mušterije kod nas mogu dobiti, osim kvalitetne robe, jesu i najbolji saveti – ističe Robert Šipoš. – Mi nismo samoposluga, mi smo uslužna specijalizovana prodavnica. Nešto što se nekad zvalo gvožđara, gde se, uz robu, dobije i najprikladniji i najadekvatniji savet. Mnoge mušterije dođu a da i ne znaju šta im tačno treba. Zato smo mi tu da im pomognemo i da oni iz naše prodavnice izađu zadovoljni.

   

  Prodavnice „Šipoš“ nalaze se u ulicama Obala Sonje Marinković 12 (telefon 561 730) i Dr Kornela Radulovića 66 (525 691).

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing