• Zrenjanin neslavni rekorder, ovde je najviše alkoholisanih vozača danju!

  Zrenjanin se nalazi na prvom mestu gradova u Srbiji kada je reč o najvećem procentu alkoholisanih vozača danju! Ovo pokazuju podaci koji su predstavljeni u emisiji SAT, posvećenoj automobilizmu, koja se emituje na Radio televiziji Srbije.   Reč je o podacima o saobraćaju i saobraćajnim prekršajima koji se odnose na celu Srbiju.   Prema tim […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Zrenjanin neslavni rekorder, ovde je najviše alkoholisanih vozača danju!

  Zrenjanin se nalazi na prvom mestu gradova u Srbiji kada je reč o najvećem procentu alkoholisanih vozača danju! Ovo pokazuju podaci koji su predstavljeni u emisiji SAT, posvećenoj automobilizmu, koja se emituje na Radio televiziji Srbije.

   

  Reč je o podacima o saobraćaju i saobraćajnim prekršajima koji se odnose na celu Srbiju.

   

  Prema tim podacima, u Zrenjaninu je zabeleženo 1,3 procenta alkoholisanih vozača koji danju sedaju za volan. Slede Šabac sa 1,2 posto, zatim Pirot i Sombor sa 0,8 odsto, dok se na petom mestu ove neslavne liste nalazi Niš sa 0,7 procenata.

   

  Kada je reč o najvećem procentu korišćenja pojasa na zadnjem sedištu, Zrenjanin se nalazi na četvrtom mestu sa 16 posto. Na prvom mestu je Valjevo sa 24 odsto.

   

  Pročitajte još: Trojica vozača zadržana na trežnjenju u zrenjaninskoj policiji

   

  Zrenjanin se nalazi na četvrtom mestu i po najvećem procentu korišćenja dečjih sedišta i pojasa, sa 60 odsto, dok je na prvom mestu Beograd sa 74 odsto. To znači da zrenjaninski vozači relativno vode računa o bezbednosti dece u saobraćaju.

   

  Ove podatke je predstavila direktorka Agencije za bezbednost saobraćaja Jasmina Milošević.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 2

  1. Predlazem da vucic donese odluku da se strelja 100 zrenjaninaca za jednog uhvacenog pripitog vozaca,a 100 zrenjaninaca da se protera u nemacku.Streljanima da se oduzme imovina i da se podeli izmedju notara,izvrsitelja i ostale sns gamadi

   1. Koji idiotizam, kad se neko našljoka znači Vučić je kriv, alo probudi se iz delirijuma mržnje kakve veze ima Vučić sa pijandurama. Tu lekciju sto za jednog mora da si naučio od bivših komšija pripadnika SS Princ Eugen, to se odnosilo na Srbe.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika