• ZBOG NJIVE POKUŠAO ČOVEKA DA UDARI AUTOM!

  TOMAŠEVAC – Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu podneo je optužni predlog protiv N. J. (61) iz Tomaševca, zbog krivičnog dela ugrožavanja sigurnosti. Kako navode u tužilaštvu, on je 29. juna ove godine, u 19.10 časova, na železničkoj stanici u Tomaševcu, ugrozio sigurnost oštećenog J. M. iz tog sela, obraćajući mu se rečima: „Ja ću da […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  ZBOG NJIVE POKUŠAO ČOVEKA DA UDARI AUTOM!

  TOMAŠEVAC – Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu podneo je optužni predlog protiv N. J. (61) iz Tomaševca, zbog krivičnog dela ugrožavanja sigurnosti.

  Kako navode u tužilaštvu, on je 29. juna ove godine, u 19.10 časova, na železničkoj stanici u Tomaševcu, ugrozio sigurnost oštećenog J. M. iz tog sela, obraćajući mu se rečima: „Ja ću da te pustim da uzmeš zemlju, ali ću da te ubijem na njivi i da ti polomim traktor i sve mašine, ostavićeš kosti na toj njivi“.

  Potom je okrivljeni 1. avgusta, oko 19 časova, dok se J. M. kretao biciklom u Tomaševcu, ulicom Nikole Velisavljeva od centra prema periferiji, naglo skrenuo automobilom kojim je upravljao, nameravajući da udari oštećenog. Oštećeni je, ipak, skrenuo u desno i izbegao udarac.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika