• Zbog droge osuđen na tri godine i četiri meseca zatvora

  Prvostepenom presudom Višeg suda u Zrenjaninu proglašen je krivim V.V. iz Zrenjanina i osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora od tri godine i četiri meseca.   U prvostepenom sudskom postupku utvrđeno je da je V.V počinio krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, kao i omogućavanja uživanja opojnih droga. On je, u julu […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Zbog droge osuđen na tri godine i četiri meseca zatvora

  Prvostepenom presudom Višeg suda u Zrenjaninu proglašen je krivim V.V. iz Zrenjanina i osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora od tri godine i četiri meseca.

   

  U prvostepenom sudskom postupku utvrđeno je da je V.V počinio krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, kao i omogućavanja uživanja opojnih droga. On je, u julu i avgustu 2015. godine držao marihuanu, amfetamin i ekstazi, radi prodaje. Po drogu je odlazio u Beograd, gde je od neidentifikovanog lica kupovao neutvrđenu količinu opojnih i stimulativnih droga, koje je u svojoj kući razmeravao na vagicama, radi prodaje.

   

  A 19. avgusta 2015. godine, policijski službenici PU Zrenjanin, prilikom pretresa stana V.V., uočili su da okrivljeni kroz bočni prozor svog stana odbacuje marihuanu i veću količinu tableta ekstazi. Okrivljeni je, takođe, u julu i avgustu 2015. godine, u više navrata davao na uživanje marihuanu i amfetamin uživaocu D.D. iz Zrenjanina.
  Nezadovoljan visinom izrečene krivične sankcije, Viši javni tužilac uZrenjaninu najavio je žalbu.

  .

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika