• Više javno tužilaštvo podiglo optužne akte protiv 38 okrivljenih osoba!

  Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu je u periodu od 1. januara do 30. juna ove godine protiv 38 osoba podiglo optužne akte.   U tom periodu, kako je navedeno u informatoru o radu Višeg javnog tužilaštva, protiv 56 lica doneta je naredba o sprovođenju istrage.   Sa pet okrivljenih postignut je sporazum o priznanju krivičnog […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Više javno tužilaštvo podiglo optužne akte protiv 38 okrivljenih osoba!

  Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu je u periodu od 1. januara do 30. juna ove godine protiv 38 osoba podiglo optužne akte.

   

  U tom periodu, kako je navedeno u informatoru o radu Višeg javnog tužilaštva, protiv 56 lica doneta je naredba o sprovođenju istrage.

   

  Sa pet okrivljenih postignut je sporazum o priznanju krivičnog dela, dok je u slučaju šest osoba primenjen takozvani institut odlaganja krivičnog gonjenja.

   

  U pomenutom periodu podneto je i sedam predstavki i pritužbi na rad osnovnih javnih tužilaštava u Zrenjaninu, Kikindi i Bečeju, od kojih je šest bilo neosnovano.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Komentari su zatvoreni.

  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika