• UDARAO GA PO LICU DOK MU JE SEDEO NA GRUDIMA!

  ŽITIŠTE – Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu podneo je pred zrenjaninskim Osnovnim sudom optužni predlog protiv Ć. R. (49) iz Žitišta, zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilničkog ponašanja.     U tužilaštvu navode da je okrivljeni 10. novembra 2014. godine, oko 13.30 časova, u Žitištu, ugrožavao spokojstvo građana i teže remetio javni red […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  UDARAO GA PO LICU DOK MU JE SEDEO NA GRUDIMA!

  ŽITIŠTE – Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu podneo je pred zrenjaninskim Osnovnim sudom optužni predlog protiv Ć. R. (49) iz Žitišta, zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilničkog ponašanja.

   

  nasilje

   

  U tužilaštvu navode da je okrivljeni 10. novembra 2014. godine, oko 13.30 časova, u Žitištu, ugrožavao spokojstvo građana i teže remetio javni red i mir, pri čemu je oštećenom S. M. iz Žitišta naneta laka telesna povreda.

   

  Nakon kraćeg verbalnog sukoba, zajedno sa oštećenim je otišao iza lokala u Žitištu, gde je rukama obuhvatio S. M koji se okliznuo, pao na zemlju i glavom udario o šljunak.

   

  Tada mu je okrivljeni seo na grudi i zadao mu više udaraca po licu, nanevši mu tom prilikom lake telesne povrede.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika