• U skladištu pronađeni benzin i naftni derivati, Zrenjaninac završio na sudu

  Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu je saopštio danas da je podneo optužni predlog protiv A. M. (41) iz Zrenjanina, zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena trgovina.   Osumnjičenom se stavlja na teret da je krivično delo počinio u neutvrđenom vremenskom periodu, od 2018. do 19. novembra prošle godine. On je, naime, u Zrenjaninu, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  U skladištu pronađeni benzin i naftni derivati, Zrenjaninac završio na sudu

  Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu je saopštio danas da je podneo optužni predlog protiv A. M. (41) iz Zrenjanina, zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena trgovina.

   

  Osumnjičenom se stavlja na teret da je krivično delo počinio u neutvrđenom vremenskom periodu, od 2018. do 19. novembra prošle godine. On je, naime, u Zrenjaninu, kao fizičko lice, zakupio magacinski prostor, u koji je smestio benzin i naftne derivate, koje je planirao da proda, iako nije imao ovlašćenja za trgovinu.

   

  Pročitajte još: Slučaj širenja lažnih vesti o kancerogenoj vodi prosleđen u Beograd

   

  On je u skladištu držao 1.900 litara benzina i 14.400 litara naftnih derivata, koje je prethodno nabavio od više osoba. Robu je držao u 37 metalnih i plastičnih buradi i kontejnera, sa dve pumpe za pretakanje tečnosti.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika