• TUŽIO DRŽAVU ZBOG STANA

  Otkazano pripremno ročište koje je trebalo da bude održano u Osnovnom sudu

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  ZRENjANIN – Pripremno ročište povodom tužbe koju je Zrenjaninac Branislav Stojanović podneo protiv države Srbije i drugih, zbog naknade dela štete zbog izmakle koristi i naknde dela materijalne štete, danas je odloženo u Osnovnom sudu.

  Zgrada zrenjaninskog suda
  Zgrada zrenjaninskog suda

  Stojanović je podneo tužbu za naknadu štete, koju procenjuje na 19,5 miliona dinara, zbog problema sa stanom u zgradi kod Opšte bolnice, u Ulici dr Vase Savića 30, koji je svojevremeno kupio. Pripremno ročište trebalo je da se održi danas u 11 časova, ali je otkazano. Saznajemo da je razlog otkazivanja to što će se Osnovni sud oglasiti nenadležnim, s obzirom na vrednost spora, i da će predmet biti prosleđen Višem sudu.

  – Ogorčen sam jer sam obaveštenje o otkazivanju dobio dva sata pre početka pripremnog ročišta. Već sutra ću da se žalim višim instancama u Novom Sadu, a prekosutra idem u Beograd u nadležno ministarstvo – najavio je Stojanović, koji najavljuje da će u sporu, zbog nedostatka sredstava, nastupati sam, bez advokata.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika