• SUDE MU ZBOG LEKOVA KOJE JE DRŽAO U ODEĆI

  ZRENJANIN – Zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćenog držanja opojnih droga, zrenjaninsko Osnovno javno tužilaštvo je podnelo optužni predlog protiv T. M. (41) iz Zrenjanina.     Njemu se stavlja na teret da je 15. juna prošle godine, u odeći, u manjoj količini, za sopstvenu upotrebu, držao psihotropne supstance, i to dva blistera sa […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  SUDE MU ZBOG LEKOVA KOJE JE DRŽAO U ODEĆI

  ZRENJANIN – Zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćenog držanja opojnih droga, zrenjaninsko Osnovno javno tužilaštvo je podnelo optužni predlog protiv T. M. (41) iz Zrenjanina.

   

  sud
  Palata pravde u Zrenjaninu

   

  Njemu se stavlja na teret da je 15. juna prošle godine, u odeći, u manjoj količini, za sopstvenu upotrebu, držao psihotropne supstance, i to dva blistera sa osam tableta leka „Bensedin“ od 5mg i blister sa osam tableta leka „Diazepam“. 

   

  Lekove su kod njega pronašli policijski službenici, prilikom pregleda odeće okrivljenog, a veštačenjem je utvrđeno da se radi o tabletama u kojima je detektovano prisustvo diazepama, koji se nalazi na Spisku psihoaktivnih kontrolisanih supstanci.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika