• Sude mu jer je maloletniku polomio nos ispred kluba Specchio!

  Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu podneo je, pred ovdašnjim Osnovnim sudom, optužni predlog protiv A. B. (19) iz Zrenjanina, zbog sumnje da je naneo teške telesne povrede jednom sugrađaninu.   Prema navodima tužilaštva, okrivljeni je u toku noći, 19. novembra prošle godine, oko 1 sat posle ponoći, u Zrenjaninu, ispred ugostiteljskog objekta „Specchio“, fizički napao oštećenog, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Sude mu jer je maloletniku polomio nos ispred kluba Specchio!

  Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu podneo je, pred ovdašnjim Osnovnim sudom, optužni predlog protiv A. B. (19) iz Zrenjanina, zbog sumnje da je naneo teške telesne povrede jednom sugrađaninu.

   

  Prema navodima tužilaštva, okrivljeni je u toku noći, 19. novembra prošle godine, oko 1 sat posle ponoći, u Zrenjaninu, ispred ugostiteljskog objekta „Specchio“, fizički napao oštećenog, tada maloletnog M. G. iz Zrenjanina, tako što mu je zadao udarac pesnicom u lice.

   

  Usled udarca oštećeni je pao na zemlju i tom prilikom zadobio teške telesne povrede u vidu preloma nosnih kostiju sa dislokacijom.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 4

  1. A šta očekujete da se dešava u kafani koju drže lokalni kriminalci, pilićari i jajare?

  2. Nemojte se ljudi zajebavat da ne cuje borko razbijacc koji drzi lokal pored, sreca pa se tamo nesto nije desilo

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika