• Stariji čovek iz Aradca optužen da je krao struju i oštetio Elektrodistribuciju

  Muškarac B. J. (69) iz Aradca optužen je pred Osnovnim sudom u Zrenjaninu da je krao struju i da je na taj način oštetio Elektrodistribuciju Zrenjanin.   Osnovno javno tužilaštvo, koje je protiv B. J. podnelo optužni predlog, navodi da je okrivljeni krivično delo krađe počinio u periodu od 13. juna do 13. decembra 2018. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Stariji čovek iz Aradca optužen da je krao struju i oštetio Elektrodistribuciju

  Muškarac B. J. (69) iz Aradca optužen je pred Osnovnim sudom u Zrenjaninu da je krao struju i da je na taj način oštetio Elektrodistribuciju Zrenjanin.

   

  Osnovno javno tužilaštvo, koje je protiv B. J. podnelo optužni predlog, navodi da je okrivljeni krivično delo krađe počinio u periodu od 13. juna do 13. decembra 2018. godine.

   

  Pročitajte još: EKSKLUZIVNO: Uhapšen bivši direktor JKP „Vodovod i kanalizacija“!

   

  On je samovoljno priključio stambeni objekat na elektroenergetsku mrežu, nakon što je 23. februara 2017. godine isključen sa mreže.

   

  Na taj način je neovlašćeno koristio električnu energiju sve do 13. decembra 2018. godine. Oštetio je Elektrodistribuciju Zrenjanin za ukupno 135.327 dinara.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika