• SKANK UMESTO FILMOVA!

  Droga koja je zaplenjena bila je namenjena primaocu iz Zrenjanina, tvrdi Uprava carina

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  U ovoj DVD kutiji je bila sakrivena droga
  U ovoj DVD kutiji je bila sakrivena droga

  BEOGRAD – Carinici su u protekla dva dana kontrolom pošiljaka pristiglih brzom i običnom poštom u Beograd i Novi Sad, sprečili pokušaj krijumčarenja 110 semenki skanka u Republiku Srbiju, saopštila je Uprava carina.

  Radi se o kontrolama koje su 2. i 3. februara sproveli carinici iz Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja u Pošti Beograd i Novi Sad.

  Tako su u Beogradu 3. februara otkrili tri pošiljke pristigle iz Holandije sa omotima filmova u kojima se zapravo krilo 87 semenki skanka.

  Šezdeset semenki je bilo namenjeno primaocu iz Zrenjanina, 18 primaocu iz Beograda, a prestalih 9 je trebalo da stigne u Sremsku Mitrovicu.

  Samo dan ranije, 2. februara, carinici su u Novom Sadu otkrili još 23 semenke prilikom kontrole pošiljke pristigle preporučenim putem za jednu Novosađanku. Semenke skanka su, kao i uvek kada se radi o zapleni narkotika, predate policiji u dalju nadležnost.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  Tagovi:

 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika