• ŠAMARAO VANBRAČNU SUPRUGU I PRETIO JOJ UBISTVOM!

  ZRENJANIN – Zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilja u porodici, zrenjaninski Osnovni javni tužilac je podneo optužni predlog protiv S. M. (53) iz Zrenjanina. Njemu se stavlja na teret da je 10 septembra ove godine, oko 19.30 časova, u porodičnoj kući, prekršio mere zaštite od nasilja u porodici koje su mu određene presudom […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  ŠAMARAO VANBRAČNU SUPRUGU I PRETIO JOJ UBISTVOM!

  ZRENJANIN – Zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilja u porodici, zrenjaninski Osnovni javni tužilac je podneo optužni predlog protiv S. M. (53) iz Zrenjanina.

  nasilje

  Njemu se stavlja na teret da je 10 septembra ove godine, oko 19.30 časova, u porodičnoj kući, prekršio mere zaštite od nasilja u porodici koje su mu određene presudom Osnovnog suda u Zrenjaninu. Tom presudom okrivljenom je zabranjeno da na bilo koji način uznemirava vanbračnu suprugu I. V.

  On je, međutim, nakon kraće rasprave, ošamario oštećenu, a potom je uhvatio za lice i prislonio na zid, preteći joj da će je ubiti i zaklati.

  Tom prilikom je oštećenoj naneo laku telesnu povredu u vidu površinske povrede leve strane lica.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika