• Pronađeno beživotno telo starijeg muškarca, utvrđuje se uzrok smrti!

  Beživotno telo meštanina Botoša M. K. (73) pronađeno je 2. januara, na ulici ispred njegove kuće, a nadležni organi utvrđuju uzrok smrti.   Telo pokojnog M. K. uočio je jedan ribolovac, koji je krenuo na pecanje, i koji je primetio da neko leži na ulici. Odmah je o tome obavestio sekretara Mesne zajednice u Botošu […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pronađeno beživotno telo starijeg muškarca, utvrđuje se uzrok smrti!

  Beživotno telo meštanina Botoša M. K. (73) pronađeno je 2. januara, na ulici ispred njegove kuće, a nadležni organi utvrđuju uzrok smrti.

   

  Telo pokojnog M. K. uočio je jedan ribolovac, koji je krenuo na pecanje, i koji je primetio da neko leži na ulici. Odmah je o tome obavestio sekretara Mesne zajednice u Botošu Zorana Ilijaševa, koji je pozvao policiju i Hitnu pomoć.

   

  Nažalost, medicinska ekipa mogla je samo da konstatuje smrt, a policija i istražni organi obavili su uviđaj na licu mesta. Telo preminulog poslato je na obdukciju.

   

  Pročitajte još: Na teritoriji grada Zrenjanina pronađeno neeksplodirano ubojno sredstvo!

   

  O uzrocima smrti M. K, koji je samotnički živeo u oronuloj i zapuštenoj porodičnoj kući, oglasiće se nadležni organi nakon rezultata obdukcije. Nezvanično, pretpostavlja se da je u pitanju prirodna smrt.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika