• PRIVOĐENJE U OPŠTOJ BOLNICI: Policajci pretresli okrivljenog i pronašli lekove

  Slučaj je procesuiran pred Osnovnim sudom

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  ZRENJANIN – Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu podneo je optužni predlog protiv Zrenjaninca N. R. (37), zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćenog držanja opojnih droga.

  Opšta bolnica Zrenjanin
  Opšta bolnica Zrenjanin

  Kako navode u tužilaštvu, on je 26. septembra 2015. godine, na odeljenju Urgentnog centra Opšte bolnice „Dr Đorđe Joanović“, za sopstvenu upotrebu, držao psihotropne supstance – blistere sa lekovima “Bromazepam”  i “Bensedin”. Tablete je držao u torbici, a pronašli su ih policijski službenici prilikom pretresa okrivljenog.

  Veštačenjem je utvrđeno da se radi o tabletama u kojima je detektovano prisustvo diazepama i bromazepama, koji se nalaze na spisku psihoaktivnih kontrolisanih supstanci.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. Vi se šalite sa ovakvim vestima?! Toliko nam dobro ide u zemlji, da policija nema posla, nego po bolnicama hapsi ljude sa bensedinima?! Evo ja ću da im pronađem posla… Neka malo prošetaju po Bagljašu noću, gde se na igralištima deca pucaju tabletama sa kojima luduju do rane zore, neka ih preupitaju ko su im dileri. Ili čak preko dana neka policija prođe malo kružnim tokovima industrijske zone na Bagljašu i neka pokupe dilere koji javno prodaju svoje proizvode kao na tezgama, samo se smenjuju automobili tokom dana, od dilera do konzumenata, sa tamnim staklima automobila, to godinama traje…. Ispod žutog mosta gde se trenutno radi biciklistička staza, klinci dileri, sakrivaju drogu ispod ploča na obali Begej. Izgleda da Zrenjaninu treba kao u Lazarevcu da se prvo organizuju roditelji sa fejsbuk stranicom, da pomogne policiji…. Bagljaš je i pod terorom bajkera par decenija gde se svakodnevno na bulevaru trkaju, međutim to je druga tema, baš za redakciju….

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika