• PRIVEDENA DVOJICA RIBOKRADICA: Somove lovili uz pomoć struje

  Akcija Čuvarske službe „Rezervata prirode Zrenjanin“

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  ZRENJANIN – Čuvarska služba Javnog preduzeća „Rezervati prirode Zrenjanin“, u saradnji sa Policijskom stanicom Titel, uhvatila je u utorak, oko 17 časova, dve osobe iz Slankamena koje su krale ribu uz pomoć struje. Akcija je sprovedena na drugom kilometru reke Tise.

  ribolov-rezervati-prirode

  Kod ribokradica su pronađena dva soma, ukupne težine oko 7 kilograma. Od alata i pribora, posedovali su agregat sa elektrodama za ribolov, određeni broj štapova za pecanje, metalni čamac i penta „Tomos 4“, što im je privremeno oduzeto, do okončanja sudskog postupka.

  S obzirom na to da ove osobe kod sebe nisu imale lična dokumenta kojima bi mogao biti utvrđen njihov identitet, pozvana je policijska patrola iz Titela, koja ih je privela u policijsku stanicu radi identifikacije i sačinjavanja zapisnika.

  Javno preduzeće „Rezervati prirode Zrenjanina“ je najavilo da će protiv ovih lica podneti krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika