• PREVARA SA BENZINOM, OKRIVLJENI NA OPTUŽENIČKOJ KLUPI

  ZRENJANIN – Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu podneo je optužni predlog protiv M. Z. (39) iz ovog grada, zbog sumnje da je počinio krivično delo prevare. Kako se podozreva, okrivljeni je u periodu od 15. do 21. oktobra 2014. godine, u nameri da sebi pribavi protivpravnu imovinsku korist, doveo u zabludu predstavnika jednog preduzeća. Kao […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PREVARA SA BENZINOM, OKRIVLJENI NA OPTUŽENIČKOJ KLUPI

  ZRENJANIN – Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu podneo je optužni predlog protiv M. Z. (39) iz ovog grada, zbog sumnje da je počinio krivično delo prevare.

  benzin

  Kako se podozreva, okrivljeni je u periodu od 15. do 21. oktobra 2014. godine, u nameri da sebi pribavi protivpravnu imovinsku korist, doveo u zabludu predstavnika jednog preduzeća.

  Kao vlasnik radnje okrivljeni je, naime, zaključio ugovor o kupoprodaji i na osnovu njega, u nekoliko navrata, preuzeo ukupno 549,83 litara dizel goriva i benzina, a prethodno je na revers uzeo i tri boce TNG-a, u ukupnoj vrednosti od 105.000 dinara.

  „To je učinio iako je znao da na računu radnje nema sredstava, te da preuzeto gorivo neće moći da plati“, tvrde u tužilaštvu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika