• PRETUKAO VANBRAČNU SUPRUGU, PRETIO JOJ DA ĆE JE ZAPALITI!

  ZRENJANIN – Zrenjaninski osnovni javni tužilac podneo je pred Osnovnim sudom optužni predlog protiv Đ. B. (36) iz Zrenjanina, zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilja u porodici.     Kako navode u tužilaštvu, okrivljeni je 4. novembra ove godine, oko 15 časova, u Zrenjaninu, u porodičnoj kući, primenom nasilja, pretnjom da će napasti […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PRETUKAO VANBRAČNU SUPRUGU, PRETIO JOJ DA ĆE JE ZAPALITI!

  ZRENJANIN – Zrenjaninski osnovni javni tužilac podneo je pred Osnovnim sudom optužni predlog protiv Đ. B. (36) iz Zrenjanina, zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilja u porodici.

   

  nasilje

   

  Kako navode u tužilaštvu, okrivljeni je 4. novembra ove godine, oko 15 časova, u Zrenjaninu, u porodičnoj kući, primenom nasilja, pretnjom da će napasti na život i telo, te drskim i bezobzirnim ponašanjem ugrožavao spokojstvo, telesni integritet i duševno stanje vanbračne supruge N. Đ.

   

  Nakon kraće rasprave, on se obratio oštećenoj uvredljivim rečima, zapretio joj je da će je zapaliti, a potom ju je fizički napao. 

   

  On joj zadao više udaraca otvorenim šakama u predelu potiljka, a nakon što se oštećena okrenula licem prema njemu, zadao joj je još dva udarca otvorenim šakama u predelu lica.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika