• Predloženo da se ćerka koja je ubila majku uputi na psihijatrijsko lečenje

  Početak glavnog pretresa u postupku koji se vodi protiv Divne M. (23) iz Bečeja, okrivljene da je ubila majku Danicu M (58), a zatim njeno beživotno telo bacila u šaht pored kuće, biće održan 17. novembra pred Višim sudom u Zrenjaninu, potvrđeno je portalu zrenjaninski.com u ovom sudu.   Kako nam je rečeno, formiran je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Predloženo da se ćerka koja je ubila majku uputi na psihijatrijsko lečenje

  Početak glavnog pretresa u postupku koji se vodi protiv Divne M. (23) iz Bečeja, okrivljene da je ubila majku Danicu M (58), a zatim njeno beživotno telo bacila u šaht pored kuće, biće održan 17. novembra pred Višim sudom u Zrenjaninu, potvrđeno je portalu zrenjaninski.com u ovom sudu.

   

  Kako nam je rečeno, formiran je krivični predmet i sledi suđenje za zločin koji je početkom godine potresao Bečej i širu javnost.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Uhapšen mladić kod kog je pronađeno 146 grama marihuane

   

  Viši sud je, inače, od zrenjaninskog Višeg javnog tužilaštva zaprimio predlog za izricanje mere bezbednosti protiv okrivljene Divne M, zbog postojanja opravdane sumnje da je počinila krivično delo ubistva. Ova mera odnosi se na obavezno psihijatrijsko lečenje okrivljenje i njeno čuvanje u zdravstvenoj ustanovi.

   

  Zločin se, kako je ranije rečeno u zrenjaninskom tužilaštvu, dogodio neutvrđenog dana, u januaru ove godine, u večernjim časovima, u njihovoj porodičnoj kući u Bečeju. Nakon što se posvađala sa majkom, ćerka ju je fizički napala i više puta je pesnicama udarila po glavi i stezala oko vrata. Usled povreda je napadnuta žena preminula na licu mesta.

   

  Okrivljena je potom majku izvukla iz sobe i bacila u šaht pored kuće, zatrpala peskom, ciglama i granjem. Leš je tamo pronađen 16. marta.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Okrivljena se od 16. marta na­la­zi u pri­tvo­ru, po re­še­nju su­di­je za prethod­ni po­stu­pak Vi­šeg suda u Zrenjaninu.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika