• PRAVOSUĐE: Apelacioni sud oslobodio krivice Anđelka Bitevića!

  Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio optužbi sve optužene u slučaju poznatom kao „Stečajna mafija“, koji je pokrenut pre više od 12 godina, a među kojima se našao i ovdašnji privatnik Anđelko Bitević, vlasnik i osnivač firmi „Viktori“ i „Freš milk“.   Tom odlukom preinačena je prvostepena presuda Specijalnog suda u Beogradu kojom su […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PRAVOSUĐE: Apelacioni sud oslobodio krivice Anđelka Bitevića!

  Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio optužbi sve optužene u slučaju poznatom kao „Stečajna mafija“, koji je pokrenut pre više od 12 godina, a među kojima se našao i ovdašnji privatnik Anđelko Bitević, vlasnik i osnivač firmi „Viktori“ i „Freš milk“.

   

  Tom odlukom preinačena je prvostepena presuda Specijalnog suda u Beogradu kojom su četvorica optuženih prošle godine bili osuđeni na zatvorske kazne, a potvrđena u delu kojom su ostali okrivljeni bili oslobođeni od optužbi.

   

  Bitević je prethodno bio osuđen na kaznu zatvora u trajanju od četiri i po godine, i to zbog krivičnih dela zloupotrebe položaja odgovornog lica i poreske utaje.

   

  Ovdašnji biznismen, naime, sumnjičio se da je Slobodanu Raduloviću, bivšem direktoru „C marketa“, omogućio prikrivanje zloupotreba u poslovanju sa „Eko produktom“.

   

  Inače, tokom suđenja pred Specijalnim sudom u Beogradu, Bitević je zapretio da će se obesiti. On se žalio da ima bolove u leđima i da je, u to vreme, posle prebacivanja iz Centralnog zatvora u zatvor u Sremskoj Mitrovici, bio smešten u sobu u kojoj nema osnovnih uslova, dodajući da je spavao u devet kvadrata, sa devet ljudi i to na betonu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. Odlično!
   Sad bi još mogao da dobije i neku nagradu, tipa „biznismen decenije“ ili makar neko priznanje za „humanitarni rad“.
   Zemljo, otvori se…

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika