• Policijska uprava u Zrenjaninu: Od sutra produženo radno vreme šaltera

  Policijska uprava u Zrenjaninu obaveštava građane da će od sutra, 1. juna, zbog povećanog interesovanja za izdavanje ličnih karata i pasoša, radno vreme šaltera biti produženo, radnim danima do 19.30, a subotom do 14.30 časova.   PROČITAJTE JOŠ: Sudar dva automobila na ulazu u Zrenjanin, iz pravca Beograda   Takođe, omogućeni su i dodatni termini […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Policijska uprava u Zrenjaninu: Od sutra produženo radno vreme šaltera

  Policijska uprava u Zrenjaninu obaveštava građane da će od sutra, 1. juna, zbog povećanog interesovanja za izdavanje ličnih karata i pasoša, radno vreme šaltera biti produženo, radnim danima do 19.30, a subotom do 14.30 časova.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Sudar dva automobila na ulazu u Zrenjanin, iz pravca Beograda

   

  Takođe, omogućeni su i dodatni termini za elektronsko zakazivanje preko portala e-Uprava. Tako će građani na ovaj način moći da zakažu termin do 17 časova radnim danima, kao i subotom, što do sada nije bilo moguće.

   

  Podsećamo da šalter upravnih poslova u Policijskom odeljenju na Bagljašu u Zrenjaninu radi sa građanima od 7.30 do 15 časova, u policijskim stanicama Žitište, Sečanj i Novi Bečej od 7.30 do 15.30 sati, a u Novoj Crnji od 7 do 15 sati, svakog radnog dana.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika