• Policija poziva građane da dođu u nedelju na Trg slobode

  Policijska uprava u Zrenjaninu, povodom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, slave MUP-a i Dana policije, u nedelju, 20. juna, organizuje predstavljanje policije i prezentaciju vozila, opreme i materijalno-tehničkih sredstava.   PROČITAJTE JOŠ: Ples predškolaca: Sa Trga slobode poslata još jedna prelepa slika (Foto)   Na svečanosti će učestvovati pripadnici Odeljenja policije, Odeljenja kriminalističke policije, Odeljenja […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Policija poziva građane da dođu u nedelju na Trg slobode

  Policijska uprava u Zrenjaninu, povodom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, slave MUP-a i Dana policije, u nedelju, 20. juna, organizuje predstavljanje policije i prezentaciju vozila, opreme i materijalno-tehničkih sredstava.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Ples predškolaca: Sa Trga slobode poslata još jedna prelepa slika (Foto)

   

  Na svečanosti će učestvovati pripadnici Odeljenja policije, Odeljenja kriminalističke policije, Odeljenja saobraćajne policije, Uprave granične policije i Vatrogasno spasilačkog bataljona.

   

  Događaj će biti organizovan na Trgu slobode u Zrenjaninu od 15 do 17 časova.

   

  Zrenjaninska policija je pozvala sve građane da posete ovaj događaj.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. Građan pozivaju policiju da pohapse čelnike grada koji štite svoje interese i interese svojih vođa u Beogradu. Čelnike grada koji konstantno čine mahinacije u gradu, počev od lokala gradskih u centru grada, čiju kiriju nisu naplaćivali godinama do Fabrike vode, koju su izmislilili, predstavili kao italijansku itd.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika