• Pokušao da ubije maćehu, nožem joj naneo povrede po vratu!

  Viši javni tužilac u Zrenjaninu doneo je naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog V. A. iz Novog Bečeja, zbog sumnje da je pokušao da ubije svoju maćehu. Njemu se na teret stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju.   Kako saznaje portal zrenjaninski.com, V. A. je u četvrtak, 12. decembra, u poslepodnevnim časovima, u porodičnoj kući […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pokušao da ubije maćehu, nožem joj naneo povrede po vratu!

  Viši javni tužilac u Zrenjaninu doneo je naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog V. A. iz Novog Bečeja, zbog sumnje da je pokušao da ubije svoju maćehu. Njemu se na teret stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju.

   

  Kako saznaje portal zrenjaninski.com, V. A. je u četvrtak, 12. decembra, u poslepodnevnim časovima, u porodičnoj kući u Novom Bečeju, pokušao da liši života svoju maćehu, sa kojom živi u istom porodičnom domaćinstvu.

   

  Pročitajte još: Podnet optužni predlog protiv zrenjaninskog preduzetnika

   

  On joj je najpre zapretio rečima da će je ubiti. Zatim je na nju nasrnuo kuhinjskim nožem, te joj je naneo povrede u predelu vrata. Njegov otac, koji je prisustvovao ovom nemilom događaju, sprečio ga je u daljem činjenju krivičnog dela.

   

  Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Zrenjaninu je, na predlog javnog tužioca, osumnjičenom odredio pritvor.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. Ja imam maćehu koja je od mene starija samo 12 godina. Zla žena koja me od moje devete godine tukla,trovala,svakodnevno nazivala kopiletom iako imam I oca I majku(samo što otac zbog nje nikada nije bio otac… nasrnula je mnogo puta na mene nožem i na svu sreću sam bio brži da pobegnem! Zadnji put me otac spasao tako što je skočio i uhvatio je za noge bacila ogroman kuhinjski nož na mene. Na moju sreću oštrica je udarila o dugme od mojih dečijih pantalone na tregere tačno kod srca! Dok sam bio mali mi je plašila da ću ja završiti u popravnom domu ali samo da ja nju ne bi prijavio jer sam bio jako dobro dete nego je kučka puna mržnje! Kada više nije mogla fizički da mi naudi počela je da ide kod hodže i dan danas svašta nalazim… Našao sam sa 17 godina papir sa uputstvom Šta treba raditi sa mojim krevetom, garderobom… pominje se nepoznati grob, i papir sa mojim podacima koji je trebao da se ubaci u mrtvaceva usta. Iskreno ću vam reći, da mogu da se vratim unazad i da sam znao kakav će mi život sve ovo doneti ubio bih je dok sam još bio maloletan, sada mi se zbog skota ne ide na dugogodišnju robiju! Nadam se da je ovaj dečko imao jak razlog , i da se dobro preispitaju postupci njegove maćehe, zašto je nasrnuo!

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika