• OTAC I ĆERKA OPELJEŠILI SUGRAĐANINA: Ostao bez novčanika i para na računu

  Počinjena dva krivična dela

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  ZRENJANIN – Zrenjaninski osnovni javni tužilac podneo je optužni predlog protiv D. N. (41) iz Zrenjanina, zbog sumnje da je počinilo krivično delo falsifikovanja i zloupotrebe platnih kartica, kao i protiv M. N. (58) iz istog grada, kome se na teret stavlja krivično delo utaje.

  bankomat

  Osnovno javno tužilaštvo navodi da je M. N. 9. aprila ove godine, u prepodnevnim časovima, u Zrenjaninu, na ulici, našao novčanik, vlasništvo oštećenog B. F, u kojem su bili lična karta, platna kartica, vozačka dozvola, zdravstvena knjižica, kao i papir na kojem je bio upisan PIN kod platne kartice i 5.500 dinara. Okrivljeni je uzeo novčanik, odneo ga kući, novac je zadržao za sebe, a ćerki, okrivljenoj D. N, dao je PIN kod sa platnom karticom. Novčanik, sa ličnim dokumentima, u popodnevnim časovima je bacio.

  Istog dana, okrivljena D. N. je neovlašćeno upotrebila „Visa elektron“ platnu karticu, vlasništvo oštećenog B. F. iz Zrenjanina, tako što je na bankomatu u sedam navrata podigla novac u ukupnom iznosu od 31.000 dinara, koliko je i bilo na računu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika