• Osuđen na petogodišnju kaznu zatvora zbog uzgajanja kanabisa

  Okrivljeni N. Č. iz Beograda osuđen je pred Višim sudom u Zrenjaninu na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od pet godina, zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, kao i neovlašćenog držanja opojnih droga.   Viši sud je, takođe, opozvao uslovnu osudu od jedne godine, na koju je N. Č. ranije osuđen, zbog […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Osuđen na petogodišnju kaznu zatvora zbog uzgajanja kanabisa

  Okrivljeni N. Č. iz Beograda osuđen je pred Višim sudom u Zrenjaninu na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od pet godina, zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, kao i neovlašćenog držanja opojnih droga.

   

  Viši sud je, takođe, opozvao uslovnu osudu od jedne godine, na koju je N. Č. ranije osuđen, zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Presuda Višeg suda: Pet godina robije zbog pokušaja ubistva supruge

   

  Kako se navodi u presudi, okrivljeni Beograđanin je u toku prošle godine, u jednoj kući u Nakovu, koju je prethodno kupio za te namene, postavio uređaje za proizvodnju kanabisa u veštačkim uslovima. On je nabavio uređaje za zagrevanje prostorija, ventilatore, zalivne sisteme, sredstva za đubrenje i drugo.

   

  U kući su iznikle 1.364 biljke kanabisa, neto mase 18,2 kilograma, koje su pronašli i oduzeli pripadnici policije.

   

  Pored toga, utvrđeno je i da je okrivljeni neovlašćeno držao supstance koje su proglašene za opojne droge, i to 80 grama sasušenih delova biljke kanabis i sedam ručno napravljenih cigareta punjenih kanabisom.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu je saopštilo da je protiv presude izjavilo žalbu. Tužilaštvo traži da se okrivljenom izrekne veća zatvorska kazna, i to po težoj pravnoj kvalifikaciji, po kojoj je optužen.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika