• OŠTEĆENE TUKAO DRVENOM STOLICOM PO GLAVI!

  BOKA – Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu podneo je pred Osnovnim sudom u ovom gradu optužni predlog protiv Š. S. (53) iz Boke, zbog sumnje da je drugima naneo lake telesne povrede.     Kako se navodi u optužnom predlogu, okrivljeni je 13. septembra ove godine, u večernjim časovima, u Boki, nakon kraćeg verbalnog konflikta, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  OŠTEĆENE TUKAO DRVENOM STOLICOM PO GLAVI!

  BOKA – Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu podneo je pred Osnovnim sudom u ovom gradu optužni predlog protiv Š. S. (53) iz Boke, zbog sumnje da je drugima naneo lake telesne povrede.

   

  Foto: ilustracija

   

  Kako se navodi u optužnom predlogu, okrivljeni je 13. septembra ove godine, u večernjim časovima, u Boki, nakon kraćeg verbalnog konflikta, fizički napao oštećene M. R. i G. M, oboje iz ovog sela, tako što im je drvenom stolicom zadao udarac u glavu. 

   

  Na taj način im je naneo lake telesne povrede, i to oštećenom M. R. u vidu nagnječine sa razderotinom desne jagodične regije, a oštećenoj G. M. u vidu nagnječine u predelu leve slepoočnice.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika