• Okrivljeni koji je iz puške pucao u nevenčanu suprugu još se nalazi u pritvoru

  Pred Višim sudom u Zrenjaninu vodi se krivični postupak protiv J. V. (26) iz Torka, osumnjičenog za pokušaj ubistva nevenčane supruge L. S (20).   Prema saznanjima portala zrenjaninski.com, optužnica zrenjaninskog Višeg javnog tužilaštva protiv okrivljenog je stupila na pravnu snagu 14. avgusta, a J. V. se na teret stavljaju dva krivična dela. Osim zbog […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Okrivljeni koji je iz puške pucao u nevenčanu suprugu još se nalazi u pritvoru

  Pred Višim sudom u Zrenjaninu vodi se krivični postupak protiv J. V. (26) iz Torka, osumnjičenog za pokušaj ubistva nevenčane supruge L. S (20).

   

  Prema saznanjima portala zrenjaninski.com, optužnica zrenjaninskog Višeg javnog tužilaštva protiv okrivljenog je stupila na pravnu snagu 14. avgusta, a J. V. se na teret stavljaju dva krivična dela. Osim zbog teškog ubistva u pokušaju, on će pred sudom odgovarati i zbog krivičnog dela nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija.

   

  Kako saznajemo, okrivljeni J. V. se i dalje nalazi u pritvoru.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Rasvetljena sva krivična dela ubistva, pokušaja ubistva i silovanja od početka godine

   

  Njemu se stavlja na teret da je 22. aprila ove godine, oko 18.30 časova, u ulici Bratstva i jedinstva u Torku, selu na teritoriji opštine Žitište, iz lovačke pu­ške pucao u nevenčanu suprugu sa ko­jom, prema pisanju medija, ima tro­je maloletne de­ce. Zatim je pobegao, ali je ubrzo otkriven. Njega je policija pronašla i uhapsila na jednoj farmi, na periferiji sela. Nakon toga mu je od­ređe­no za­dr­ža­va­nje do 48 časova. Kasnije je, uz kri­vič­nu pri­ja­vu, pri­ve­den Vi­šem jav­nom tu­ži­la­štvu u Zre­nja­ni­nu gde mu je određen pritvor u kome se nalazi i danas.

   

  Nesrećna devojka je, nakon što je nevenčani muž pucao u nju, ope­ri­sa­na i zbri­nu­ta u Ur­gent­nom cen­tru zrenjaninske bolnice.

   

  Vi­še pu­ta se ra­zi­la­zi­li zbog ne­su­gla­si­ca

   

  Pre­ma ne­zva­ničnim in­for­ma­ci­ja­ma, njih dvo­je su duže vreme ži­ve­li u van­brač­noj za­jed­ni­ci. Međutim, vi­še pu­ta su se ra­zi­la­zi­li zbog nesuglasica i čestih sva­đi. Navodno je tog dana kada je pucao u L. S. okrivljeni došao sa namerom da je ubedi da mu se vrati.

   

  Da porodična drama bude još užasnija, u momentu kada je, nakon rasprave i ubeđivanja, J. V. pucao iz neposredne blizine, L. S. je u naručju držala dvogodišnjeg sina.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  – Nekoliko puta su do sada raskidali. Ona se posle silnih tortura, pretnji i porodičnog nasilja vratila kod mene – ispričala je novinarima majka ranjene dvadesetogodišnjakinje, tvrdeći da je J. V. oduvek bio problematičan, sklon tučama, krađi i alkoholu.

   

  Potegao pištolj na policajce: Uhapšen Zrenjaninac za kojim je bila raspisana potraga

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika