• Odloženo suđenje za ubistvo: Izdata nova naredba za privođenje svedoka

  Glavni pretres u postupku koji se vodi protiv Divne M. (23) iz Bečeja, okrivljene da je ubila majku Danicu M. (58), koji je trebalo da bude održan danas u Višem sudu u Zrenjaninu, odložen je, a sledeći je zakazan za 13. decembar.   Kako je rečeno portalu zrenjaninski.com u ovom sudu, pretres nije održan jer […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Odloženo suđenje za ubistvo: Izdata nova naredba za privođenje svedoka

  Glavni pretres u postupku koji se vodi protiv Divne M. (23) iz Bečeja, okrivljene da je ubila majku Danicu M. (58), koji je trebalo da bude održan danas u Višem sudu u Zrenjaninu, odložen je, a sledeći je zakazan za 13. decembar.

   

  Kako je rečeno portalu zrenjaninski.com u ovom sudu, pretres nije održan jer suđenju nije pristupio svedok čije je privođenje bilo naloženo. Viši sud u Zrenjaninu je stoga izdao novu naredbu za njegovo privođenje.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Kod dvojice uhapšenih muškaraca zrenjaninska policija pronašla drogu

   

  Podsetimo, sud je prethodno od zrenjaninskog Višeg javnog tužilaštva zaprimio predlog za izricanje mere bezbednosti protiv okrivljene Divne M, zbog postojanja opravdane sumnje da je počinila krivično delo ubistva. Ova mera odnosi se na obavezno psihijatrijsko lečenje okrivljenje i njeno čuvanje u zdravstvenoj ustanovi.

   

  Zločin, zbog kog se sudi okrivljenoj, dogodio se neutvrđenog dana, u januaru ove godine, u večernjim časovima, u porodičnoj kući u Bečeju. Nakon što se posvađala sa majkom, ćerka ju je fizički napala i više puta je pesnicama udarila po glavi i stezala oko vrata. Usled povreda, napadnuta žena je preminula na licu mesta.

   

  Divna je potom majku izvukla iz sobe i bacila u šaht pored kuće, zatrpala peskom, ciglama i granjem. Leš je tamo pronađen 16. marta.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Okrivljena se od tog dana na­la­zi u pri­tvo­ru, po re­še­nju su­di­je za prethod­ni po­stu­pak Vi­šeg suda u Zrenjaninu.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika