• Nove presude ribolovcima, novčano kažnjen i mladić od 18 godina

  Postupajući po prijavama Ustanove „Rezervati prirode“ iz Zrenjanina, Prekršajni sud u ovom gradu doneo je dve prvostepene presude kojima je oglasio krivim dvojicu ribolovaca. Njima su izrečene novčane kazne.   Na novčanu kaznu od 5.000 dinara osuđen je G. D. (18) iz Aradca, zato što je 15. aprila ove godine, u 9.20 časova, u reonu […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nove presude ribolovcima, novčano kažnjen i mladić od 18 godina

  Postupajući po prijavama Ustanove „Rezervati prirode“ iz Zrenjanina, Prekršajni sud u ovom gradu doneo je dve prvostepene presude kojima je oglasio krivim dvojicu ribolovaca. Njima su izrečene novčane kazne.

   

  Na novčanu kaznu od 5.000 dinara osuđen je G. D. (18) iz Aradca, zato što je 15. aprila ove godine, u 9.20 časova, u reonu Specijalnog rezervata prirode „Ritovi donjeg Potisja“, na lokalitetu Aradački ajlaš, lovio ribu u posebnom staništu gde je ribolov zabranjen.

   

  Krivim je proglašen i K. D. (39) iz Veternika i njemu je izrečena novčana kazna u iznosu od 14.000 dinara. Odgovarao je zato što je 18. juna, u 22 časa, na 63. kilometru reke Tise sa bačke strane, obavljao ribolov u vreme zabrane, kao i bez dozvole za rekreativni ribolov.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Izrečena presuda: Devet godina robije za ubistvo u Belom Blatu

   

  Prekršajni sud u Bečeju je, takođe postupajući po prijavi Ustanove “Rezervati prirode”, u prvostepenom postupku oglasio krivim D. S. (28) iz Novog Sada. On je kažnjen sa 10.000 dinara zato što je 18. juna, u 22.10 časova, na 63. kilometru reke Tise sa bačke strane, obavljao ribolov u vreme zabrane i bez dozvole za rekreativni ribolov.

   

  „Čuvarska služba „Rezervata prirode“ će i u narednom periodu, naročito pred nastupajuće slave, da intenzivno čuva ribolovne vode koje su mu poverene na čuvanje“, saopšteno je iz ove ustanove.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin