• Nasilnička vožnja: Preticala kolone vozila u nepreglednoj krivini

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu podneće Prekršajnom sudu u Zrenjaninu zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv devojke (22) iz okoline Titela, zbog nasilničke vožnje i prekoračenja brzine.   PROČITAJTE JOŠ: Armagedon: Uhapšeno 18 pedofila, među njima i dvojica Zrenjaninaca   Ona je danas zaustavljena presretačem na putu između Zrenjanina i Novog Sada, na kom […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nasilnička vožnja: Preticala kolone vozila u nepreglednoj krivini

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu podneće Prekršajnom sudu u Zrenjaninu zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv devojke (22) iz okoline Titela, zbog nasilničke vožnje i prekoračenja brzine.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Armagedon: Uhapšeno 18 pedofila, među njima i dvojica Zrenjaninaca

   

  Ona je danas zaustavljena presretačem na putu između Zrenjanina i Novog Sada, na kom je automobilom, pri brzini od 121 kilometar na čas, gde je ograničenje 80 kilometara na sat, preticala kolone vozila u nepreglednoj krivini. To je činila preko pune linije, koristeći kolovoznu traku namenjenu za vozila iz suprotnog smera.

   

  „Navedeni prekršaj dvadestdvogodišnja devojka je ponovila više puta. Tom prilikom nije pokazivala obzir prema vozilima koja su joj dolazila u susret, kao ni prema ostalim učesnicima u saobraćaju“, saopštila je zrenjaninska policija.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika