• MUP raspisao konkurs: Za područje Policijske uprave Zrenjanin predviđeno 25 polaznika

  Ministarstvo unutrašnjih poslova danas je raspisalo konkurs za upis 1.100 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici, za stručno osposobljavanje za obavljanje poslova uniformisanog policijskog službenika, i to za potrebe svih 27 policijskih uprava u Srbiji.   Za područje Policijske uprave u Zrenjaninu predviđeno je deset polaznika za radno mesto policajca i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  MUP raspisao konkurs: Za područje Policijske uprave Zrenjanin predviđeno 25 polaznika

  Ministarstvo unutrašnjih poslova danas je raspisalo konkurs za upis 1.100 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici, za stručno osposobljavanje za obavljanje poslova uniformisanog policijskog službenika, i to za potrebe svih 27 policijskih uprava u Srbiji.

   

  Za područje Policijske uprave u Zrenjaninu predviđeno je deset polaznika za radno mesto policajca i 15 polaznika za radno mesto saobraćajnog policajca za poslove saobraćajnih nezgoda.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Treba li koristiti sirene za uzbunjivanje tokom ekstremnih vremenskih nepogoda?

   

  Svi zainteresovani, koji ispunjavaju uslove za upis, mogu se prijaviti do 11. avgusta, u policijskim stanicama po mestu prebivališta.

   

  Od 1.100 polaznika Centra za policijsku obuku, 550 će se stručno osposobljavati za obavljanje poslova i zadataka uniformisanog policijskog službenika na radnom mestu policajac, 300 saobraćajni policajac i 250 na radnom mestu granični policajac.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Poljoprivredno gazdinstvo Halai iz Zrenjanina objavilo konkurs za zapošljavanje

   

  Kandidati za polaznike se prilikom prijave na konkurs izjašnjavaju za koje od ponuđenih radnih mesta žele da prođu stručno osposobljavanje.

   

  Uslovi konkursa mogu se naći na sajtovima Ministarstva unutrašnjih poslova i Centra za osnovnu policijsku obuku.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika