• Mućke sa porezom, protiv direktora poznate firme podnet optužni predlog!

  Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu podneo je optužni predlog protiv Š. D. (51) iz Sremske Kamenice. Okrivljeni je zakonski zastupnik sa funkcijom direktora u privrednom društvu „Top Ton“ iz Zrenjanina.   Tužilaštvo mu, inače, na teret stavlja krivično delo neosnovano iskazivanje iznosa za povraćaj poreza i poreski kredit iz Zakona o poreskom postupku i poreskoj […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Mućke sa porezom, protiv direktora poznate firme podnet optužni predlog!

  Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu podneo je optužni predlog protiv Š. D. (51) iz Sremske Kamenice. Okrivljeni je zakonski zastupnik sa funkcijom direktora u privrednom društvu „Top Ton“ iz Zrenjanina.

   

  Tužilaštvo mu, inače, na teret stavlja krivično delo neosnovano iskazivanje iznosa za povraćaj poreza i poreski kredit iz Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji.

   

  Okrivljeni Š. D. se tereti da je u periodu od 13. juna do 14. jula 2017. godine, kao zakonski zastupnik i direktor u firmi „Top Ton“, neosnovano iskazao poreski kredit u ukupnom iznosu od 6.667.528 dinara.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika