• KRAĐA RIBE POD UDAROM SLUŽBI

  ZRENJANIN – Prema podacima  Javnog preduzeća „Rezervati prirode“ u toku leta ribočuvarska služba u ribokrađi na Tisi je uhvatila 50 osoba i u tim interevencijama oduzeto je mnogo pribora kojim se nedozvoljeno lovila riba. Kod nas je tolernacija na ribokrađu nula, kaže za portal zrenjaninski.com Stevo Čorokola, iz „Rezervata prirode“. Ekipe su svakodnevno na terenu […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  KRAĐA RIBE POD UDAROM SLUŽBI

  ZRENJANIN – Prema podacima  Javnog preduzeća „Rezervati prirode“ u toku leta ribočuvarska služba u ribokrađi na Tisi je uhvatila 50 osoba i u tim interevencijama oduzeto je mnogo pribora kojim se nedozvoljeno lovila riba.

  ribolov-rezervati

  Kod nas je tolernacija na ribokrađu nula, kaže za portal zrenjaninski.com Stevo Čorokola, iz „Rezervata prirode“. Ekipe su svakodnevno na terenu i ovih 50 slučajeva sigurno nisu kompletna slika krivolova ali mi dajemo sve od sebe da pokrijemo ceo teren i suzbijemo krivolov. U toku leta aktuelno je bilo košaranje a sad sledi ribolov mrežama. Mi smo spremni i za to, kaže Čorokolo.

  Najviše uhvaćenih u krađi ribe bilo je kod Mošorina i kod Taraša, kažu statistike „Rezervata prirode“.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika