• Jozo Kalapiš ponovo osuđen na devet godina zatvora zbog ubistva

  Jozo Kalapiš (31) je i u ponovljenom procesu pred Višim sudom u Zrenjaninu osuđen na kaznu zatvora u trajanju od devet godina, zbog ubistva Janoša Kasaša (86).   Podsetimo, ovo ubistvo se dogodilo 15. jula 2019. godine, oko 22.30 časova, u Belom Blatu.   PROČITAJTE JOŠ: Požar u Banatskom Despotovcu, izgorela zgrada u centru sela […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Jozo Kalapiš ponovo osuđen na devet godina zatvora zbog ubistva

  Jozo Kalapiš (31) je i u ponovljenom procesu pred Višim sudom u Zrenjaninu osuđen na kaznu zatvora u trajanju od devet godina, zbog ubistva Janoša Kasaša (86).

   

  Podsetimo, ovo ubistvo se dogodilo 15. jula 2019. godine, oko 22.30 časova, u Belom Blatu.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Požar u Banatskom Despotovcu, izgorela zgrada u centru sela (Foto)

   

  Kalapiš je zločin počinio pod dejstvom alkohola i sa smanjenom mogućnošću da shvati značaj tragičnog čina i upravlja svojim postupcima. Te večeri, naime, ubica i žrtva su pili alkohol, da bi se u jednom trenutku posvađali.

   

  Nakon rasprave, Kalapiš je uhvatio Kasaša za vrat i zadao mu je više udaraca pesnicom po glavi. Nakon toga je Kasaš pao i udario o ivicu kreveta. Tom prilikom je zadobio teške telesne povrede od kojih je preminuo.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  I u prvostepenom postupku Jozo Kalapiš je osuđen na devetogodišnju zatvorsku kaznu. Međutim, Apelacioni sud u Novom Sadu je ukinuo prvostepenu presudu i predmet vratio na ponovno suđenje.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika