• JKP „Vodovod i kanalizacija“ reagovalo na grubo uznemiravanje javnosti!

  JKP „Vodovod i kanalizacija“ je obavešteno od strane korisnika da se u poslednjih nekoliko časova širi dezinformacija o kvalitetu vode u gradskom vodovodu. Navodno, u vodi je uočeno prisustvo kancerogenih materija. Ova uznemirujuća informacija tokom dana prosleđivana je putem sms poruka i inboksa fejsbuk stranica.   JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin obaveštava javnost da su […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  JKP „Vodovod i kanalizacija“ reagovalo na grubo uznemiravanje javnosti!

  JKP „Vodovod i kanalizacija“ je obavešteno od strane korisnika da se u poslednjih nekoliko časova širi dezinformacija o kvalitetu vode u gradskom vodovodu. Navodno, u vodi je uočeno prisustvo kancerogenih materija. Ova uznemirujuća informacija tokom dana prosleđivana je putem sms poruka i inboksa fejsbuk stranica.

   

  JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin obaveštava javnost da su navodi iz poruke apsolutno NEISTINITI!!!

   

  Pošto je u pitanju najgrublje uznemiravanje javnosti i širenje panike plasiranjem lažnih informacija, slučaj je prijavljen Policijskoj upravi Zrenjanin. Ovaj slučaj spada u krivično delo izazivanja panike i nereda.

   

  „Napominjemo, voda iz gradske vodovodne mreže jeste i dalje zabranjena za piće. I pored toga, svakodnevno se kontroliše od strane „Vodovoda i kanalizacije“. Naše preduzeće bi prvo upozorilo javnost da se u vodi nalaze štetne materije koje bi na bilo koji način bile opasne po zdravlje ljudi“, navodi se u saopštenju.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 2

  1. „koje bi prvo upozorilo javnost da se u vodi nalaze štetne materije koje bi na bilo koji način bile opasne po zdravlje ljudi“.
   Pa zašto je onda zabranjena za piće?Ako nema štetnih materija koje na BILO KOJI način utiče na zdravlje ljudi.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika