• IZBACIO ŽENU IZ KUĆE, ZATIM JE I UDARIO PO LEĐIMA!

  ZRENJANIN – Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu podneo je Osnovnom sudu optužni predlog protiv Zrenjaninca G. LJ. (32), zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilja u porodici.     On se tereti da je 15. jula ove godine, oko 17 časova, u kući, u Zrenjaninu, primenom nasilja, pretnjom da će napasti na život ili […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  IZBACIO ŽENU IZ KUĆE, ZATIM JE I UDARIO PO LEĐIMA!

  ZRENJANIN – Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu podneo je Osnovnom sudu optužni predlog protiv Zrenjaninca G. LJ. (32), zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilja u porodici.

   

  nasilje

   

  On se tereti da je 15. jula ove godine, oko 17 časova, u kući, u Zrenjaninu, primenom nasilja, pretnjom da će napasti na život ili telo i drskim i bezobzirnim ponašanjem ugrožavao spokojstvo, telesni integritet i duševno stanje vanbračne supruge Đ. D.

   

  Okrivljeni je ženu vređao da je ku…, nakon čega je otvorio vrata kuće, terajući je napolje. Kada je ona sa decom izašla iz kuće u dvorište, rekao je oštećenoj da se vrati unutra, što je ona odbila, pa ju je okrivljeni udario otvorenom šakom po leđima, preteći joj da će i nju i ljubavnika da izbode nožem ako sazna da ga vara.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika