• Gordana Stanisavljev Kirćanski predložena za sudiju Privrednog suda

  Visoki savet sudstva predložio je Gordanu Stanisavljev Kirćanski, sudijskog pomoćnika u Višem sudu u Zrenjaninu, za izbor sudije Privrednog suda u Zrenjaninu. U obrazloženju predloga piše da je Gordana Stanisavljev Kirćanski rođena 23. februara 1975. godine u Zrenjaninu.   Osnovne studije završila je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu 13. juna 2000. godine. Pravosudni […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gordana Stanisavljev Kirćanski predložena za sudiju Privrednog suda

  Visoki savet sudstva predložio je Gordanu Stanisavljev Kirćanski, sudijskog pomoćnika u Višem sudu u Zrenjaninu, za izbor sudije Privrednog suda u Zrenjaninu. U obrazloženju predloga piše da je Gordana Stanisavljev Kirćanski rođena 23. februara 1975. godine u Zrenjaninu.

   

  Osnovne studije završila je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu 13. juna 2000. godine. Pravosudni ispit je položila 7. maja 2003. godine.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Otvorena istraga o ubistvu: Usmrtio domaćina posle pijanke i svađe

   

  U periodu od 2000. do 2003. bila je pripravnik u Okružnom sudu u Zrenjaninu. Obuka je realizovana u tadašnjem Opštinskom sudu i Okružnom sudu u Zrenjaninu na krivičnom, parničnom, radnom, vanparničnom i izvršnom odeljenju. Učestvovala je u vođenju ostavinskog postupka, izrađivala nacrte prvostepenih odluka, iznosila predmete na sednicama drugostepenog građanskog veća i izrađivala nacrte drugostepenih sudskih odluka.

   

  Gordana Stanisavljev Kirćanski je za ostvarene rezultate rada u 2018, 2019. i 2020. godini ocenjena ocenom „naročito se ističe“.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Na konkurs za izbor sudije u Privrednom sudu u Zrenjaninu prijave je podnelo ukupno 12 kandidata.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika