• Dvojici ribolovaca izrečene novčane kazne od po 10.000 dinara

  Prekršajni sud u Zrenjaninu je dvema osobama iz Beograda i Titela izrekao novčane kazne od po 10.000 dinara, jer su obavljale ribolov u vreme zabrane ribolova.   Sud je u ovim slučajevima postupao po prijavama Ustanove „Rezervati prirode“ iz Zrenjanina.   U prvostepenom postupku oglašen je krivim K. J. (57) iz Beograda, zato što je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Dvojici ribolovaca izrečene novčane kazne od po 10.000 dinara

  Prekršajni sud u Zrenjaninu je dvema osobama iz Beograda i Titela izrekao novčane kazne od po 10.000 dinara, jer su obavljale ribolov u vreme zabrane ribolova.

   

  Sud je u ovim slučajevima postupao po prijavama Ustanove „Rezervati prirode“ iz Zrenjanina.

   

  U prvostepenom postupku oglašen je krivim K. J. (57) iz Beograda, zato što je 9. oktobra 2018. godine, u 23.20 časova, na 27. kilometru reke Tise, sa banatske strane, obavljao ribolov sa pet štapova, u vreme zabrane ribolova. Zabrana ribolova je, inače, na snazi u periodu od 21 do 03 časa.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Otvorena istraga zbog pokušaja ubistva advokata Miroslava Đorđevića

   

  U prvostepenom postupku krivim je oglašen i S. B. (67) iz Titela. On je, takođe sa pet štapova, obavljao ribolov 23. maja ove godine, u 23.10 časova, na 11. kilometru reke Tise, sa banatske strane.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika