• Dve žene osuđene na zatvorske kazne zbog pokušaja ubistva u Melencima

  Viši sud u Zrenjaninu je proglasio krivima T. D. M. i T. Z. B. iz Melenaca i izrekao im jedinstvene kazne zatvora u trajanju od po tri i po godine.   Okrivljenoj T. D. M. na teret se stavljalo krivično delo ubistvo u pokušaju i saizvršilaštvu, kao i krivično delo laka telesna povreda, dok je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Dve žene osuđene na zatvorske kazne zbog pokušaja ubistva u Melencima

  Viši sud u Zrenjaninu je proglasio krivima T. D. M. i T. Z. B. iz Melenaca i izrekao im jedinstvene kazne zatvora u trajanju od po tri i po godine.

   

  Okrivljenoj T. D. M. na teret se stavljalo krivično delo ubistvo u pokušaju i saizvršilaštvu, kao i krivično delo laka telesna povreda, dok je T. Z. B. proglašena krivom zbog krivičnog dela ubistvo u pokušaju i saizvršilaštvu.

   

  One su pred Višim sudom u Zrenjaninu odgovarale zbog toga što su 26. maja 2018. godine, jedan sat posle ponoći, u Melencima, pokušale da ubiju L. S. To su, kako se navodilo u optužnici, učinile „u stanju straha visokog intenziteta na temelju shizotipskog poremećaja i bitno smanjene sposobnosti da shvate značaj svog dela i da upravljaju svojim postupcima“.

   

  PROČITAJTE JOŠ: U porodičnoj kući u Melencima pronađena dva beživotna tela!

   

  Kada su čule da se muškarac nalazi u njihovom dvorištu, one su krenule ka njemu i udarile ga u glavu, pa je ovaj leđima pao na zemlju. Nakon toga je okrivljena T. Z. B. žrtvi zadala dva uboda nožem, i to u predelu ključne kosti i stomaka, dok ga je za to vreme T. D. M. udarala po telu.

   

  U tom trenutku je u dvorište ušao B. S, inače brat napadnutog muškarca, koji ih je razdvojio, da bi ga potom T. D. M. udarala rukama i nogama i oštrim predmetom ga rasekla po levom ramenu.

   

  Nezadovoljan visinom izrečene kazne, Viši javni tužilac je najavio da će izjaviti žalbu Apelacionom sudu u Novom Sadu, kako bi okrivljene bile strože kažnjene.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin