• Dragana Mojsin izabrana za zamenika javnog tužioca na trajnoj funkciji

  Odlukom Državnog veća tužilaca, Dragana Mojsin izabrana je za zamenika javnog tužioca, za trajno obavljanje te funkcije u Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.   Ona je i do sada obavljala funkciju zamenika javnog tužioca u zrenjaninskom Osnovnom javnom tužilaštvu.   Pročitajte još: INSPEKCIJA RADA: Krivična prijava protiv dva odgovorna lica na gradilištu   U obrazloženju […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Dragana Mojsin izabrana za zamenika javnog tužioca na trajnoj funkciji

  Odlukom Državnog veća tužilaca, Dragana Mojsin izabrana je za zamenika javnog tužioca, za trajno obavljanje te funkcije u Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

   

  Ona je i do sada obavljala funkciju zamenika javnog tužioca u zrenjaninskom Osnovnom javnom tužilaštvu.

   

  Pročitajte još: INSPEKCIJA RADA: Krivična prijava protiv dva odgovorna lica na gradilištu

   

  U obrazloženju odluke navodi se da je javni tužilac u Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu ocenio da zamenik javnog tužioca u tom tužilaštvu Dragana Mojsin, „izuzetno uspešno obavlja javnotužilačku funkciju”. Takvu odluku doneo je na osnovu odredbi Pravilnika o kriterijumima i merilima vrednovanja rada javnih tužilaca i zamenika javnih tužilaca.

   

  I kolegijum ovog tužilaštva zameniku javnog tužioca Dragani Mojsin dao je pozitivnu ocenu.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. Katastrofa! Mi smo bas tu Veliku Draganu Mojsin prijavili tom istom Državnom veću za neprimerene komentare, vredjanje stranaka, ometanje u davanju izjava, nastraje, vodi slučaj kako se njoj svidja. I naravno može joj se iako su u pitanju 4 maloletne dece koje ona apsolutno ignoriše… Evo opraštamo joj.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika