• DOSTAVLJAČI U OSNOVNOM SUDU OPREMLJENI BICIKLIMA

  ZRENJANIN – Dostavljači u Osnovnom sudu u Zrenjaninu odnedavno su opremljeni biciklima, kao prevoznim sredstvom za obavljanje radnih zadataka. Taj potez pokazao se kao dobar.     – Radim u Osnovnom sudu kao dostavljač već 18 godina i ovo je novina, da dobijemo službene bicikle. Sada smo svi opremljeni novim dvotočkašima, pa dostava ide olakšano, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  DOSTAVLJAČI U OSNOVNOM SUDU OPREMLJENI BICIKLIMA

  ZRENJANIN – Dostavljači u Osnovnom sudu u Zrenjaninu odnedavno su opremljeni biciklima, kao prevoznim sredstvom za obavljanje radnih zadataka. Taj potez pokazao se kao dobar.

   

   

  – Radim u Osnovnom sudu kao dostavljač već 18 godina i ovo je novina, da dobijemo službene bicikle. Sada smo svi opremljeni novim dvotočkašima, pa dostava ide olakšano, nema kvarova, nije čak bilo ni probušenih guma – kaže Branimir Brankov, jedan od šest dostavljača u tom sudu.

   

  Ako se guma probuši, kaže on, dostavljači to sami rešavaju, a ako je u pitanju kvar koji ne mogu sami da otklone, prijavljuju ga administraciji i dobijaju nalog gde da idu na popravku. Sa novim biciklima još nisu imali taj slučaj.

   

  Pre polaska na teren bicikli dostavljača parkirani su pred sudom, i obavezno su zaključani, jer se dešavalo da i ispred suda bude krađa bicikala.

   

  Da bi mogli da obavljaju dostavu biciklima i u uslovima najnepovoljnijih vremenskih uslova neće im trebati zimske gume, ali kabanice i kape svakako hoće, a predsednik Osnovnog suda u Zrenjaninu Zlatoje Ankić najavio je da će rešiti i taj problem.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika