• Donosio drogu u kuću u kojoj živi kako bi je prepakivao radi prodaje

  Viši sud u Zrenjaninu je doneo nepravosnažno rešenje kojim je potvrđena optužnica Višeg javnog tužilaštva u ovom gradu, podneta protiv okrivljenog T. P. iz Zrenjanina, zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.   Kako navode u tužilaštvu, on je u toku 2018. godine, sve do 4. aprila, u Zrenjaninu, neovlašćeno radi […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Donosio drogu u kuću u kojoj živi kako bi je prepakivao radi prodaje

  Viši sud u Zrenjaninu je doneo nepravosnažno rešenje kojim je potvrđena optužnica Višeg javnog tužilaštva u ovom gradu, podneta protiv okrivljenog T. P. iz Zrenjanina, zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

   

  Kako navode u tužilaštvu, on je u toku 2018. godine, sve do 4. aprila, u Zrenjaninu, neovlašćeno radi prodaje držao supstance koje su proglašene za opojne droge.

   

  U više navrata je kanabis, amfetamin i metilendioksimetamfetamin (MDMA) u obliku kristala donosio u kuću gde živi, te je tamo drogu neovlašćeno držao radi dalje prodaje.

   

  Pri tome je kanabis razmeravao i prepakivao u manje najlonske paketiće, pripremajući ga za dalju prodaju.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika